Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä. 

Autamme asiakkaitamme B2B sektoreilla markkinatiedustelussa ja yhteistyön avaamisessa. Olemme erikoistuneet pitkiin ja monivaiheisiin B2B markkinoinnin prosesseihin, asiakkaamme ovat lähinnä pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Ilmoita yrityksesi, yhteystiedot (tähdellä * merkitty) riittää olemme yhteydessä nopeassa aikataulussa. Luomme yrityksellesi sopivan kategorian, ellei sivustossa ole valmiina.

Kiinnostava

Voitto Kyynäräinen  

 Kukkomäki 23, 45610 KORIA, Kouvola, FI
   |  Cadnet Oy
Yhteydenotto Voitto Kyynäräinen
Lisä tieto

Digipaino

Uuden teknologian menetelmissä tiedot syötetään suoraan tiedostoista painokoneisiin ja käytetään elektrostaattisia tai muita välineitä (digitaalinen tai muu kontaktiton painomenetelmä). Esim. palvelut kyltit ja kilvet, kaiverrus ja merkintä (eri materiaalit), tekstiilipainatus, tarrat, Julisteet Roll-Upit, Banderollit, Canvastaulut, T-paidat, käyntikortit ym.

Digipainon avulla saadaan loppuun saakka hiottu tuote. Laminointi, sidonta tai nidonta hoituvat käden käänteessä. Kysy

Yhteyshenkilön tiedot
Tulos(s) 1 - 1 on 1

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja