Siivouspalveluita, siivoustöitä, siivousta, myös muut palvelut

Ilmoita oman yrityksesi tiedot, käytä hyvää aineistoa (kuvat) saat monipuolisen ilmoituksen sivustasi. Katso valikkoa "Yrityksen lisääminen" kohdassa onnistuu hyvin yrityksen tietojen ja kuvan lähettäminen samalla rekisteröidyt, tarvittaessa voit lisätä tietoa tällä sivustolla. Olemme sinuun yhteydessä sillä kaikkien materiaalien laittaminen sivusoon vaatii tarkkuutta teemme huolellisen koodauksen, että mainoksesi myös palvelisi sinun yritystä.

Älä ole huolissasi yrityksesi kuvittamisessa sillä hyviä kuvia saa kuvapankista (näpäytä kuvaa alla). Kuvilla on mahdollisuus esitellä palvelujasi sivustollamme.

Voit myös lähettää aineistoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. vapaamuotoisesti, katso jo olemassa olevia yrityksiä sivustolla, huomaat mitä aineistoa sinun tarvitsee lähettää. Halutessasi voit olla yhteydessä Siivouspalveluita INFO:on yhteydenotto lomakkeella mistä ilmenee lähettämäsi yhteystiedot, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Riittää kun täytät tähdillä* merkityt kohdat, niiden tietojen perusteella olemme olemme yhteydessä. Meidän yhteydenoton jälkeen rakennamme yrityksenne ilmoituksen sivulle, lisäämme tarvittaessa antamaanne materiaalia sivustoon.

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Voit ladata tiedostoina kuvia logosta, työntekijä (yhteyshenkilö) kuva yrityksestä ym.
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Siivouspalveluita INFO on kotimainen yritysten siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut sivusto. Siivouspalvelut toiminnasta meillä 1991 alkaen kokemusta olemme suorittaneet monenlaisia siivous tehtäviä, sekä palveluita. Asiakkaamme ovat myös ollut monipuolisesti eri kokoluokan ja eri alojen yrityksiä ja koteja, jotka vaativat palveluntoimittajalta laatua ja toimitusvarmuutta.
 
Siivous on meille tuttua asennumme vakavuudella siivoustehtäviin, siivous ei ole meille pelkkä mielipide. Pitkäaikainen alan kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Reagoimme tilanteisiin nopeasti nämä yhdessä tekevät Siivouspalveluita INFO:sta vahvan ja luotettavan siivouspalveluita hoitavan (tarjoavan) kumppanin juuri sinun yrityksellesi.

Monipuolinen asiakaskoostumus: Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Panostamme pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin.

Meille on tullut tutuksi pienet ja suuret yritykset (palveluiden tarjoajat) siksi täältä löytää myös muiden palvelualojen tietoja